Welkom op mijn website: Het weer is al jarenlang mijn hobby en grote passie, sinds 1989 noteer ik de dagelijkse temperatuur en neerslag en zo heb ik al heel wat data verzameld door de jaren heen om zo een goed beeld te krijgen van het klimaat in ons kleine kikkerlandje en dan met name in de regio Haarlemmermeer. Na veel weerboeken bestudeerd te hebben ben ik me steeds verder gaan verdiepen in het daadwerkelijk voorspellen van het weer. Ik heb in 2021 een weertraining gevolgd in Soest gegeven door Alpenweerman.nl , deze houden zich bezig met het voorspellen van het weer in de Benelux én natuurlijk de Alpenlanden. Tijdens deze training werd les gegeven in het ´lezen´van weerkaarten en het begrijpen van wolken. Verder ben ik een aantal jaren geleden bij het KNMI op bezoek geweest tijdens een open dag voor weerfanaten en kregen we veel uitleg tijdens een interessante rondleiding.

In januari 2019 kwam ik in aanraking met MeerRadio en raakten we in gesprek over het weer én dat ze nog een weerman zochten voor de streekomroep van de Haarlemmermeer tijdens de donderdagavond uitzending ´Watskebeurt´

Momenteel ben ik te horen tijdens de zaterdagmiddag uitzending Meer in de Middag met rond 12:25 mijn live weerbericht én is mijn weerbericht te horen tijdens de halve uur nieuwsblokken op dinsdag tm vrijdag.